Dolar gelecek vaadediyor

Teknik analiz çalışmalarınız (herhangi bir yatırım enstrümanı üzerine)

Dolar gelecek vaadediyor

MesajUmut-Gultekin, 01 Eyl 2009, 09:35

Dolarda gelecek görüyorum. 1.51 seviyesindeki direnç ilk ve zorlu hedef. Orası aşıldıktan sonra 1.72'ye kadar 1.52 ve 1.60 ara dirençleri var. Son bahara kadar 1.72 seviyesinin tekrar görüleceğini tahmin ediyorum.
Eklentiler
dolar.gif
dolar.gif (13.63 KiB) 141 kere görüntülendi
Yatırım danışmanı değilim. Görüşlerim sadece beni bağlar :)
Umut-Gultekin
Site Admin

Re: Dolar gelecek vaadediyor

Mesajgani, 04 Eki 2009, 11:52

SAYIN GULTEKİN ARTIK 1.55 LERİN ÜZERİ HAREKETLER TEKNİK AÇIDAN ÇOK ZOR AMA EKONOMİYE DAİR BİR SIKINTI OLUR YADA IMF BEKLENTİSİ BAŞKA BİR ŞEKİLDE ALGILANIRSA O BAŞKA BENİM BAKABİLDİĞİM TEKNİK AÇIDAN AYNI ZAMANDA KONJÖKTÜREL OLARAK ZOR AMA SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ İMKANSIZ DİYEDE BİR ŞEY YOK
gani

Mesajistikbal, 07 Eki 2009, 08:13

imf toplantılarını takip edebildiğim kadarı ile euro/dolar paritesinin 1.35-1.45 aralığında hareket edeceği
görüşü hakim. borsa açısından dövizin düşmesini pek hayırlı bulmuyorum. malum imkb de yabancılar ağırlıkklı. dövizin düşmesi onları borsadan çıkıp dövize yönelmelerine sebep olabilecektir. iyi takip etmek gerekir diye düşünüyorum.
istikbal

Mesajgani, 07 Eki 2009, 09:33

istikbal yazdı:imf toplantılarını takip edebildiğim kadarı ile euro/dolar paritesinin 1.35-1.45 aralığında hareket edeceği
görüşü hakim. borsa açısından dövizin düşmesini pek hayırlı bulmuyorum. malum imkb de yabancılar ağırlıkklı. dövizin düşmesi onları borsadan çıkıp dövize yönelmelerine sebep olabilecektir. iyi takip etmek gerekir diye düşünüyorum.

SİZE KATILIYORUM ŞU AN İÇİN DÖŞMESİ BU SEVİYELERE TABANCILARINDA DİKKATİNİ ÇEKİYORDUR ZİRA BORSADAN KAZANDIKLARINI ARTIK NAKİTE ÇEVİRMEK ARZUSUNDALAR
gani

Dön Teknik Analiz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir